Amerika Dil Okulları

Amerika Dil Okullar New Life Danışmanlık

Amerika dil okulları için danışmanlık almak ve Amerika'da eğitim almak istiyorsanız Türkiye'nin en tecrübeli kadrosuna sahip New Life Danışmanlık firması ile iletişime geçebilirsiniz. Firmamızı yerinde ziyaret ederek konunun uzmanlarıyla yüz yüze görüşebilir, kariyerinize bambaşka bir ülkede devam edebilirsiniz. Amerika dil okullarında İngilizcenizi geliştirebilir, iş başvuru süreçlerinde rakiplerinizden bir adım öne geçebilirsiniz.
Amerika Dil Okulları - New Life Danışmanlık
Amerika Dil Okulları - New Life Danışmanlık
Dil eğitimi almak için ilk tercih edilen ülkelerin başında gelen Amerika'da özel dil okulları yanında üniversitelerin sunmuş oldukları dil eğitim programlarına katılmak da mümkündür. Dil okulları haftada 20 saat ve üstü eğitim programları sunmaktadır. Genel İngilizce yanında mesleki İngilizce, sınavlara yönelik İngilizce programları (TOEFL, TOEIC, SAT, GRE ve GMAT…) ve üniversiteye hazırlık programları da sunulmaktadır.

Bir dil okulu veya üniversitenin yabancı öğrenci kabul edebilmesi I–20 formu basabilmek için yetkilendirilmiş olmasına bağlıdır. Dil eğitimi alacak öğrencilerin katılabileceği programların ders saati haftalık minimum 18 ders ve üzeri olmalıdır.

Amerika’da birçok bölge ve şehirde toplu taşımanın yaygın olmadığını hesaplamak gerekir. Dil okulları bunu hesaba katarak ayarladıkları konaklama seçeneklerini okullara toplu taşıma noktaları üzerinde seçmektedir.

ABD’de dil eğitimi alan öğrencilerin çalışma izni sadece kampus içinde mevcuttur. Ancak kısıtlı olan kampus içindeki işler daha çok akademik eğitim alan öğrenciler tarafından değerlendirilmekte olduğundan dil okulu öğrencilerinin yasal olarak çalışma izinleri yok denecek kadar azdır.

ABD’de dil eğitimi için en çok tercih edilen şehirler; Boston, Los Angeles ve çevresi, San Francisco, New York, Chicago ve Miami’dir.

AMERİKA’DA KONAKLAMA

Genel olarak ülkede öğrenciler konaklamalarını paylaşımlı öğrenci evleri, aile yanı konaklama ya da yurt tarzı rezidanslar ile sağlamaktadır. Ancak en ekonomik yolum paylaşımlı öğrenci evleri olduğunu belirtmek isteriz. Amerika’da dil okullarının tamamı konaklama konusunda öğrencilerimizin tamamına destek vermektedir.

AMERİKA’DA İKLİM

Amerika’nın hemen her şehrinde yaşam oldukça hareketlidir. Sıcak iklimi seven öğrenciler için özellikle yılın hemen her mevsimini ılıman geçiren California ilk tavsiye edilecek seçenektir. Eyalet San Diego, Los Angeles, San Francisco ve Las Vegas gibi Amerika’nın en canlı şehirlerine ev sahipliği yapmaktadır. Dil eğitimi alırken bu şehirlerde bir çok sosyal aktivite seçeneğine sahip olabilirsiniz.

AMERİKA’DA SOSYAL İMKANLAR

Çoğunlukla üniversite bölgesi olan bu şehirler öğrenciler ve genç nüfus yoğunluğu ile daha dinamik ve canlı bir görünüme sahiptir. Gece kulüpleri, muhteşem sahilleri, kafe ve restoranları, oyun ve su parkları ile ilgi çekici bir çok aktivite alanı mevcuttur.

AMERİKA’DA DİL EĞİTİMİ

Daha akademik ve İngiliz mimarisi görünümü taşıyan Boston’da popüler seçeneklerden bir tanesidir. Harvard University ve MIT gibi Amerika’nın en iyi üniversitelerine ev sahipliği yapmaktadır. Ayrıca gelişmiş toplu taşıma ağıda öğrencilerin yaşamını kolaylaştıran önemli bir faktördür.

New York için ise dünyanın moda ve sanat başkentlerinden bir tanesi diyebiliriz aynı zamanda iş dünyanın kalbi de bu şehirde atmaktadır. Dil eğitimi alırken sosyalleşerek bir çok network imkanını New York’ta sağlayabilirsiniz. Şehirde yaşam çok hızlı akmakla beraber birçok fırsatı da içinde barındırmaktadır.

Amerika’nın genelinde bir çok zincir okul mevcuttur bazıları üniversite kampüsleri içinde yer alırken bazıların da kendi kurs binalarında eğitim vermektedir. Hemen hepsi son teknolojik donanıma sahip akıllı binalardan oluşmaktadır. Bulundukları şehrin merkezlerinde yer alan okullar ulaşım açısından da öğrencilerimize büyük kolaylık sağlamaktadır. Okul binalarının hemen hepsinde öğrencilerimizin sosyalleşebileceği alanlar mevcuttur. Bu alanların yanı sıra yine tüm dil okullarının kendilerine ait aktivite merkezleri şehir içinde ya da farklı şehirlere geziler düzenleyerek öğrencilerin kaynaşabilecekleri sosyal ortamlar sağlamaktadır.


Çalıştığımız başlıca Dil Okulları, Kaplan International, ELS, LSI, EC, Oxford House College, St Giles gibi dünyanın bir çok ülkesinde İngilizce Dil Eğitimi veren zincir dil okullarıdır.

Okulların aynı zamanda Türk öğrencilere bir çok promosyonu bulunmaktadır.

Aynı zamanda erken kayıt imkanı ile %20, %25, %30 oranlarında dil okulları üzerinden inanılmaz indirimler öğrencileri beklemektedir.

Erken Kayıt Nedir?

Öğrencilerimiz tarafından oldukça sık sorulan soruların başında gelmektedir. Özellikle yaz ayı gibi yüksek sezonda dil eğitimine gitmek isteyen öğrencilerin erken zamanda dil okullarına kayıt olması öğrencilere oldukça avantajlı imkanlar sağlamaktadır, aynı hizmeti okulların erken kayıt promosyonu ile daha uyguna almak, okula daha yakın mesafelerde aile yanı konaklamalar bulabilmek, ya da yurtlarda uygun kontenjan yakalamak, daha erken vizelerin başvuru ile  beraber daha uyguna uçak biletlerinin alınmasını sağlamak öğrencilerin toplamda ciddi bir rakamdan tasarruf etmesini sağlar.

AMERİKA DİL OKULLARI 

Amerika dil eğitimi,  günümüz koşullarında ve global dünyada hemen her insan için kaçınılmaz ihtiyaçların başında gelmektedir. Dil eğitimi alırken verim almanın en önemli faktörü dili kendi ana vatanında öğrenmektir. Amerika İngilizce dil eğitimi için şüphesiz ki en popüler ülkelerin başında gelmektedir. Coğrafya olarak oldukça geniş bir yüz ölçümüne sahip ülkede farklı etnik kökenler, farklı iklimler hatta eyaletten eyalete farklı hukuk kuralları bulunmaktadır. Öğrenciler eğitim almak istedikleri eyaleti ya da şehri seçerken kendi beklentilerine uygun bir çok seçeneği Amerika’da bulabilirler.


Amerika yalnızca dil eğitimi için değil aynı zamanda lise, lisans ve yüksek lisans gibi programlar içinde oldukça popüler bir ülke konumundadır.  Bünyesinde yüzlerce üniversite ve kolej bulunmakla beraber dünyanın en iyi okullarına da ev sahipliği yapmaktadır.

Amerika’da yaşam bir çok ülkeye oranla daha ekonomiktir. Özellikle alışveriş cenneti olan ülkede ünlü markaların bir çok ürününü uygun fiyata alabilme şansı yakalayabilirsiniz. Dil eğitimi alırken alış veriş şansını da yok saymamanızı öneririz.  Dil eğitimi için en popüler bölgeler New York, Boston, California ve Miami diyebiliriz. Ancak bu şehirlerin yanı sıra Chicago, Washington, Seattle gibi şehirlerde öğrenciler tarafından tercih edilmektedir.
Anlaşmalı Olduğumuz Okullardan Bazıları:
Connect English
EC English
ELS Language Centres
Eurocentres
FLS International
ILSC Dil Okulları
Kaplan International Language School
King's College Dil Okulları
Language Studies International (LSI)

Amerika Dil Okulları için İletişim

Kariyerinize dünyanın en gelişmiş ülkesinde devam etmek istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Adres
New Life Yurtdışı Eğitim Beylikdüzü 5M Migros - Açık Otopark Alanı - Setur (Barış Mah. Sakarya Caddesi No:1/1 ) Beylikdüzü/İstanbul 34520
Email
info@newlifeyurtdisiegitim.com
Yurtdışı Eğitim İçin
0 212 871 03 60
Vize İçin
0 544 106 24 26

3 Yorumlar

  1. Ben Amerika'da New Life Danışmanlık rehberliğinde yüksek lisans yaptım. Çok güzel bir tecrübeydi.

    YanıtlaSil
  2. Amerika gibi zor vize alınan bir ülkede bile süreci çok iyi yönetip sorunsuz şekilde okuluma gitmemi sağladı New Life Yurtdışı, işlerinde gerçekten çok iyiler

    YanıtlaSil
  3. ben Amerkida üniversite okumak için New life'a gitiğimde aklım çok karışıktı ama sağolsunlar çok destek oldular ve çok güzel bir deneyim yaşamama yardım ettiler

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski
Haber: | New Life |