İngiltere Dil Okulları

İngiltere Dil Okulları New Life Danışmanlık

İngiltere dil okullarında eğitim almak için uzun ve zor yolculuklardan geçmeye gerek yok New Life Yurtdışı Danışmanlık ile keyifli ve konforlu bir süreçte eğitim hayatınıza İngiltere'de devam edebilirsiniz. Sayısız avantajlarıyla büyüleyici bir eğitim ortamında güvenle yepyeni bir kültüre tanıklık ederken, bulunduğunuz yerden aldığınız tecrübeyle dilediğiniz iş olanaklarına kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

İngiltere Dil Okulları - New Life Yurtdışı Eğitim
İngiltere Dil Okulları - New Life Yurtdışı Eğitim

Birleşik Krallık ülkelerinin en büyük ve en gözde ülkesi İngiltere, yurt dışı eğitim denilince akla ilk gelen, İngilizcenin anavatanı, ülkemize ortalama 4 saatlik uçuş mesafesiyle sizlere farklı bir dünyanın kapılarını açan, aynı zamanda Birleşik Krallık’ın merkezi konumunda olan bir ada ülkesidir. Dünyaca bilinen köklü tarihi, mimarisi, kültür-sanat etkinlikleri, yüksek eğitim seviyesine sahip kaliteli İngiltere Dil Okullarıyla her yıl birçok öğrencinin ortak buluşma noktası olmaktadır. İngilizce, dünyada en çok konuşulan dillerden biridir. Öyle ki, zamanla “evrensel dil” olarak adlandırılmaya başlanmıştır. Günümüzde hemen hemen her meslek için İngilizce bilmek artık bir gereklilik değil, zorunluluk olarak görülmektedir. İngiltere dil okulları eğitim kalitesi olarak bütün ülkeleri gerisinde bırakmıştır. Bir dili öğrenmenin en iyi yolu, onu yerinde öğrenmektir. Bu şekilde hem öğrenme hızınız artar, hem de o dilin kültürüne hızlıca adapte olarak aldığınız eğitimden maksimum verim alırsınız. Bu noktada İngiltere’deki dil okulları devreye girer. 

İngiltere'de Dil Eğitimi Genel Bilgi

İngiltere’deki dil okulları; eğitim kaliteleri, öğretim metotları, akademik saygınlıkları ve bilinirlikleri ile yabancı öğrenciler tarafından çok rağbet görmektedir. Yurtdışında eğitim almak için en çok tercih edilen ülkelerden biri olan İngiltere’deki bir dil okulunda eğitim almak, geleceğiniz için mükemmel bir yatırım olacaktır.

İngiltere Dil Okulu Programları ve Akreditasyon

İngiltere’deki dil okulları, geniş çaplı akademik eğitimler sunar. Sınava hazırlık kurslarından ileri seviye dil eğitimlerine kadar çok çeşitli eğitim programları mevcuttur;

TOEFL, IELTS vb. Sınavlara Hazırlık

Başlangıç, Orta, İleri Seviye Dil Kursları

Çocuklar / Yetişkinler için İngilizce Akademik İngilizce

İş İngilizcesi

Yaz Okulu

Foundation / Pathway Programları

Yabancı bir öğrenci olarak aldığınız eğitimin üstün kalitede olmasını beklemeniz son derece doğaldır. Bu sebeple, İngiltere’deki dil okullarının her biri Accreditaion UK, British Council gibi belirli kurumlar tarafından denetlenmekte ve akredite edilmektedir. Bu şekilde öğrencilere üst düzey eğitim garantisi verilmiş olur.

Accreditation UK, Yabancı Dil Olarak İngilizce (YOİ) eğitimi veren okullar, kolejler ve üniversiteler için bir kalite güvence programıdır. Program, İngiltere'de dil eğitimi alan veya almayı planlayan yabancı öğrencilere kalite güvencesi verir. British Council tarafından akredite edilmiş bir dil okulunda eğitim almak, tercih ettiğiniz okulun en yüksek standartlara sahip olduğundan emin olabileceğiniz anlamına gelir. Bağımsız müfettişler, öğretim, tesis ve konaklama kontrolleri de dahil olmak üzere tüm okulların düzenli denetimleri yapılır.

British Council, İngiltere'deki eğitiminiz sırasında bir sorununuz olduğunda destek sağlayan bağımsız bir şikayet prosedürüne sahiptir. Bu, akredite edilmiş okullarda eğitim alan öğrencilerin korunmasını ve kaliteli bir öğrenme deneyimlerinden eksizsiz bir biçimde yararlanmaları için yapılmıştır.

İngiltere Uygun Dil Okulu

Unutmamız gerekir ki en ucuz dil okulu en iyi okulu demek değildir. Bu durum ingilizce dil eğitimi alacak kişinin mevcut dil seviyesine, hangi seviyeye ulaşmak istediğine, yurtdışında eğitim alma amacına göre değişmektedir. Bu nedenle bir yurtdışı eğitim danışmanlığı ile bu okulu belirlemek daha iyi olur. Ücretsiz danışmanlık almak için lütfen buradaki linkten iletişime geçebilirsiniz. 

İngiltere Dil Okulu Vizesi

İngiltere’de eğitim almak için vize başvurusu yapmak, kabul sürecinin en son etabıdır. Ancak vizeyi son ana bırakmayıp en başta halletmek daha avantajlı olacaktır.  Kurs süresi, tipi ve eğitim yerine göre farklı vizeler almanız gerekir. Ziyaretçi öğrenci eğitim vizesi 6 aya kadar eğitim almanıza izin verir. (Eğer 16 yaşın üzerindeyseniz ve İngilizce dil eğitimi alacaksanız süre 11 aya çıkarılabilir) Tier4 Genel öğrenci vizesi 6 aydan daha uzun sürecek İngiltere eğitimleri içindir. Lisanslı bir kolejin size sponsor olması ve okuldaki yerinizin garantilenmiş olması gerekir. Bu vize türüyle belirli part-time işlerde çalışmanız mümkündür dil eğitimi alan öğrenciler 1 haftada 10 saat, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri haftada 20 saat çalışma hakkına sahip olurlar. Vize sürenizin uzaması mümkündür, eğitim alacağınız süre uzatılırsa başvuru yaparak mevcut vize sürenizi hızlıca uzatabilirsiniz. Çocuk öğrenci vizesi bağımsız bir okulda eğitim almak isteyen 4-17 yaş arası öğrenciler içindir. 16 yaşın üzerindeyseniz, bu vizeyle belirli işlerde çalışabilirsiniz.

Neden İngiltere’deki Bir Dil Okulunu Tercih Etmelisiniz?

İngiltere’de dil okulu eğitimi almak, dünyanın neresine giderseniz gidin size birçok kapı açar. Dünyaca ünlü üniversitelerden modern ve birinci sınıf dil okullarına, yenilikçi eğitim yaklaşımından yüksek vasıflı eğitmenlere kadar birçok imkanından ötürü İngiltere’de eğitim almak, eşsiz bir ayrıcalıktır. İngiltere, dünyada tarihinin gördüğü en önemli akılların tercih ettiği bir yer olmuştur. Dünya liderlerinin dörtte biri İngiltere’de eğitim almıştır, bu sebeple eğer büyük işler başarmak istiyorsanız ve yüksek hedefleriniz varsa, doğru yerde olduğunuzdan emin olabilirsiniz. İngiltere’deki bir dil okulundan mezun olduğunuzda, İngilizce yeterliliğiniz uluslararası olarak kabul görecektir. Burada aldığınız eğitim ile analitik düşünce ve üst düzey iletişim becerilerinizi geliştirecek, İngilizcenin anavatanında dil öğrendiğinizden ötürü de özgüven kazanacaksınız. Dil okullarındaki uluslararası ortam sayesinde dünyanın birçok yerinden arkadaşlar edinecek ve ömür boyu süren bağlantılara sahip olacaksınız. Ülkenin her yerinde bulunan dil okulları, tercih edebileceğiniz birçok farklı kültür ve deneyim fırsatı sunar. Herkesin kendi yaşam standardına uygun bir yer mevcuttur. İster deniz kenarında, ister doğanın içinde, ister hareketli ve canlı kozmopolit bir şehirde eğitim almak isteyin, her bütçeye ve zevke uygun bir dil okulu bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

İngiltere Dil Okullarında Konaklama

İngiltere dil okullarında, dil eğitimi alan öğrencilerimizin öğrendiklerini anadili İngilizce olan kişilerle pratik yaparak geliştirebilmeleri için aile yanı konaklamalarımızı tavsiye ediyoruz. İngiltere dil okulu öğrencilerine özel olarak sabah ve akşam olmak üzere iki öğün yemek veren İngiliz ailelerimiz, dil okulu öğrencilerimiz için dil okulları tarafından özel olarak seçilmekte ve kontrol edilmektedir. Aile yanında kalan öğrencilerimizin İngiliz kültürünü en yakından tanıyabilme fırsatı New Life ile İngiltere dil okullarını vazgeçilmez kılıyor.

İngiltere dil okulu öğrencileri aile yanı konaklamanın yanı sıra konaklama seçeneklerini yurttan yana da kullanabilirler. Dil okulu öğrencilerimiz tek veya iki kişilik oda seçenekleriyle, paylaşımlı mutfaklarında kendi yemeklerini hazırlayabilirler. Konaklama konularında geniş seçenekleri ve tavsiyeleri danışmanlarımız ile birebir görüşerek gerçekleştirebilirsiniz.

İngiltere’de dil okulları her pazartesi başlangıç yapmak için uygundur. İngiltere’de dil eğitimi sürenizi ve okula başlayacağınız tarihi siz belirlersiniz.

Anlaşmalı Olduğumuz Okullardan Bazıları:

Anglo Continental School of English

Bayswater College

Beet Language Center

Bell English

Berlitz

Bloomsbury International

Brighton Language College

Bristol Language Centre (BLC) 

Britannia English Academy

British Study Center

British Study Center

Cambridge Academy of English (CAE)

Capital School of English

Castle School of English

CES

Clubclass

EC English

English Language Centre-Bristol (ELC)

ETC International College

Eurocenters

International House

 Yazının tamamını okumak için web adresimizi ziyaret edebilirsiniz: https://newlifeyurtdisiegitim.com/yurtdisi-dil-okulu/ingiltere-dil-okullari

İngiltere Dil Okulları için İletişim

Kariyerinize dünyanın en gelişmiş ülkesinde devam etmek istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Adres

New Life Yurtdışı Eğitim Beylikdüzü 5M Migros - Açık Otopark Alanı - Setur (Barış Mah. Sakarya Caddesi No:1/1 ) Beylikdüzü/İstanbul 34520

Email

info@newlifeyurtdisiegitim.com

Yurtdışı Eğitim İçin

0 551 640 69 09

0 212 871 03 60

Vize İçin

0 544 106 24 26

1 Yorumlar

  1. İngiltere'de okumak hayalimdi, tesadüfen tanıştığım New Life Danışmanlık hayalime kavuşmam için elinden geleni yaptı çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski
Haber: | New Life |