Rusya Dil Okulları

 Rusya Dil Okulları New Life Yurtdışı Eğitim Danışmanlık

Rusya dil okulları birçok farklı lehçenin konuşulduğu eşsiz bir destinasyon olması yönünden sayısız olanaklarla öğrencileri beklemektedir. New Life Yurtdışı Eğitim ve Danışmanlık olarak ülkenin sahip olduğu avantajlara öğrencileri buluştururken süreci sorunsuz ve güvenli bir şekilde tamamlıyoruz. Kariyer alanında en çok tercih edilen dillerden biri olması dolayısıyla büyük önem arz eden Rusça kaliteli bir eğitimle sizlerle buluşuyor.
Rusya Dil Okulları New Life Yurtdışı Eğitim
Rusya Dil Okulları New Life Yurtdışı Eğitim

Rusya'da Dil Eğitimi

En yaygın dil okulları en büyük şehri olan Moskova ‘da yer almaktadır. Moskova ‘yı St.Petersburg ve Irkutsk şehirleri kovalamaktadır. Rusya Dil okulu programları genelde 2 hafta ile 52 hafta arasında düzenlenmektedir. Öğrenci Rusçayı iyi bir şekilde  yaklaşık olarak 5-6 ay içerisinde öğrenmektedir.

Rusya'da Yemek Kültürü

Soğuk bir karasal iklime sahip olan Rusya’da yeme-içme de ülkemize göre farklılık gösterebilmektedir. Kahvaltıda peynir, sucuk, yumurta, tereyağı, çay veya kahve tüketilmektedir. Sabah kahvaltısında çorba da yenilebilir.  ‘’Yenilebilir ‘’ denir çünkü çorbaları sebze bakımından oldukça yoğundur. En ünlü çorbaları Borşç (borç) olarak bilinmektedir. Havuç, soğan, sarımsak, kırmızı pancar, patates, lahana, bal kabağı ,sığır eti, kümes hayvanı ve koyun etleri tüketilmektedir. Türkiye – Rusya arasındaki ticari ve siyasi ilişkilerin kuvvetli olması Rusçanın öğrenilmesinin ne kadar önemli olduğunu vurgulamaktadır.

Rusya'da Ulaşım

Ulaşım olarak çok fazla demir yoluna sahip olan Rusya’ da Dil Okulu’ na gitmek isteyen öğrenciler hiç zorlanmadan toplu taşıma araçlarını kullanabiliyorlar.  Çok gelişmiş tren ağlarına ve karayollarına sahiptir. Şehirlerde tramvay , metro ve metrobüs oldukça yaygındır. Makalenin tamamını okumak ve Rusya ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz:https://newlifeyurtdisiegitim.com/yurtdisi-dil-okulu/rusya-dil-okullari

Rusya Dil Okulları için İletişim

Rusya'da Dil Okullarında eğitim alarak kariyer hayatınızı planlamak istiyorsanız New Life Yurtdışı Eğitim ve Danışmanlık ile iletişime geçebilirsiniz.
Adres
New Life Yurtdışı Eğitim Beylikdüzü 5M Migros - Açık Otopark Alanı - Setur (Barış Mah. Sakarya Caddesi No:1/1 ) Beylikdüzü/İstanbul 34520
Email
info@newlifeyurtdisiegitim.com
Yurtdışı Eğitim İçin
0 212 871 03 60
Vize İçin
0 544 106 24 26

1 Yorumlar

  1. Çalıştığım firma Rusça isteyince dil okulu arayışım oldu New Life ile çok keyifli bir deneyim yaşadım

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski
Haber: | New Life |