Almanya Dil Okulları

 Almanya Dil Okulları - New Life Yurtdışı Eğitim

Almanya dil okulları ile Avrupa'da en çok konuşulan ikinci dili öğrenmenin ayrıcalıklı fırsatını yakalayarak, kariyer basamaklarında hızla yükseleceksiniz. New Life Yurtdışı Eğitim ve Danışmanlık olarak bütün öğrencilerin bütçelerine ve beklentilerine paralel olacak şekilde okul seçenekleri sunmaya gayret gösteriyor, alınan eğitimden maksimum verimi elde edebilmek için tüm koşulları uygun hale getirmeye çalışıyoruz. Almanya gibi bir ülkede eğitim alırken sanat, kültür ve endüstriyel gelişimin aktif olmasını yaşayarak deneyimleyeceksiniz. Zengin kültürel bir ortamda eğitim almanın ayrıcalığını yaşayacaksınız.
Almanya Dil Okulları-New Life Yurtdışı Eğitim Danışmanlık
Almanya Dil Okulları-New Life Yurtdışı Eğitim Danışmanlık
Almanya Federal Cumhuriyeti dünya ekonomisinde önemli bir yere sahip oldukça gelişmiş bir ülkedir. 2. Dünya savaşından sonra gerçekleşen ekonomi ve sanayi girişimlerinden dolayı Almanya’ya çalışmak için giden birçok Türk bulunmaktadır. Bu sebeple de ülkemize kültür açısından yabancı bir ülke değildir. Ayrıca geçmişten günümüze süregelen siyasal ortaklıklar ve kültürel ilişkiler sebebi ile oldukça yakından tanıdığımızı söylemek mümkün.
Ilıman bir iklime sahip olan Almanya her mevsim yağmur almaktadır. Genel olarak Almanya’nın doğusu hariç bütün bölgelerinde yıl boyunca sıcaklık ortalama derecelerde seyreder. Doğu bölgelerinde ise genellikle karasal iklim görülür.
Almanya ekonomi, sanayi, ticaret ve eğitim olarak dünyanın en iyi ülkeleri arasında yer alır. Almanca ise Avrupa'da en çok konuşulan 2. dil konumundadır. Bu açıdan Almanca dil eğitimi almak geçmişten günümüze bir çok öğrencinin popüler kariyer planları arasındadır. Bunun başında Almanya dil okullarında dil eğitimine ve öğrenciye tanıdığı olanaklar ve eğitim maliyetlerinin ekonomikliği gelmektedir.

Almanya'da Eğitim 

Dil eğitimi açısından öğrencilerin en çok tercih ettikleri dönem yaz dönemidir. Birçok farklı lokasyonda (Berlin, Frankfurt, Hamburg Munich, Hanover, Cologne, Rhein-Main, Saarbrücken ve Rodolfzell) dil eğitimi veren uluslararası kalitede kurumlar bulunmaktadır. Disiplinli oluşları ile bilinen Almanlar eğitim konusunda da kaliteye ve disipline önem vermektedirler. İhtiyaçlar doğrultusunda belirlenen süre dahilinde Almanya’da 2 hafta ile 1 yıl arasında eğitim alınabilmektedir. Fiyatlar genel olarak ekonomik olmakla birlikte seçeceğiniz kurum süre ve şehre göre değişiklik göstermektedir. Programlar da ise Standart Almanca, Yoğun Almanca, Akademik Almanca ve Sınav Almancası gibi farklı seçenekler bulunmaktadır. Kurs süreleri ise öğrencilerin hedef, ihtiyaç ve bütçelerine göre belirlenmektedir.
Bunun dışında Almanya Dil Eğitimi içinde ülkemizden oldukça talep alan ülkeler arasındadır. Birçok üniversitesinin devlete bağlı kurumlar olması ve bu sebeple üniversite harç bedellerinin düşük olması sebebiyle oldukça popülerdir. En büyük etkenlerden biri ise akademik eğitimin dünya çapında prestiji kabul edilmesidir. Özellikle mühendislik alanında Almanya Akademik eğitimde dünya çapında büyük bir tanınırlığa sahiptir. Almanya’da alınacak bir akademik eğitimin dünyanın birçok gelişmiş ülkesinde tanınırlığının olduğunu ve diplomanızın geçerli olduğunu belirtmekte fayda var.
Vize işlemlerinde ise öğrencinin eğitim süresine göre başvuru yapılmaktadır. 90 gün ve daha kısa süreli başvurular için Schengen vize başvurusu yapılmaktadır. 90 günden uzun süreli vize başvuruları için ise Ulusal vize başvurusu yapılmaktadır. Dil eğitiminin ardından akademik eğitim planlanıyorsa vize için en az 18 saatlik bir kursa kayıt olunmalıdır. Eğitim bitiminde ise Almanya’dan çıkış yapmak istemiyorsanız bir üst seviyede bir kursa yada akademik bir kuruma kayıt olarak vizenizi uzatmak için müracaat edebilirsiniz.
Makalenin tamamını okumak için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz:  https://newlifeyurtdisiegitim.com/yurtdisi-dil-okulu/almanya-dil-okullari

Almanya Dil Okulları için İletişim:

Kariyer fırsatlarını elde etmek istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Adres
New Life Yurtdışı Eğitim Beylikdüzü 5M Migros - Açık Otopark Alanı - Setur (Barış Mah. Sakarya Caddesi No:1/1 ) Beylikdüzü/İstanbul 34520
Email
info@newlifeyurtdisiegitim.com
Yurtdışı Eğitim İçin
0 212 871 03 60
Vize İçin
0 544 106 24 26

1 Yorumlar

  1. hemşire olarak almanyada çalışmak istedim öncesinde dil öğrenmek için new life ile dil okulu programına gittim ve çok memnun kaldım.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski
Haber: | New Life |