Avustralya Dil Okulları

Avustralya Dil Okulları New Life Yurtdışı Eğitim

Avustralya dil okulları ile ana dili İngilizce olan bir ülkede, yabancı dilinizi geliştirecek, olağanüstü doğasıyla büyüleyen bir ülkede yaşayarak yeni bir kültürü deneyimleme şansı bulacaksınız. New Life Yurtdışı Eğitim Danışmanlık olarak, sizlere yaşayacağınız coğrafyanın tanıtımını yapmakla kalmıyor alacağınız eğitimden maksimum verimi almanız için elimizden geleni yapıyoruz. Dünyanın en yaşanır ülkesi olması açısından da büyük avantajlara sahip olan bu ülkede eğitim alırken, tatil gibi geçireceğiniz zamanlar sizleri bekliyor. 

Avustralya - Dil - Okulları - New - Life -Yurtdışı - Eğitim
Avustralya - Dil - Okulları - New - Life -Yurtdışı - Eğitim

Avustralya Dil Okulları

Son 10 yıldır yaşam kalitesinin yüksek, keyifli, eğitim standartları yüksek ama maliyetlerinin düşük oluşu nedeniyle İngilizce öğrenmek isteyenler tercih edilmeye başlayan doğal güzellikleri ile ünlü Avustralya; özellikle uzun dönemli İngilizce eğitimine ihtiyaç duyan dil öğrencileri için tavsiye edilmektedir. Çok sayıda özel dil okulunun yanında üniversiteler bünyesinde sunulan dil programları da oldukça yaygındır. Avustralya hükümetinin de ülkedeki dil okullarının tanıtımını desteklediği görülmektedir. Dil eğitimi sunan kurumların ELICOS, NEAS, English Avustralia gibi derneklere üye olmalarına dikkat etmekte fayda bulunmaktadır.

Yabancı öğrencilerin katılabilecekleri programların haftalık minimum ders saati 20 saattir. Çoğu okul bunu gözetecek şekilde program ayarlamaktadır. Ayrıca öğrenci vizesi alabilmek için öngörülen eğitim süresi minimum 24 hafta olmalıdır. Daha kısa süreli dil eğitimine katılacak öğrencilerin durumları vize görevlileri tarafından değerlendirilerek turist vizesi ile kısa süreli programlara katılmaları sağlanabilir.

En çok tercih edilen şehirler arasında Sydney ve Melbourne gelmekle beraber yaşam giderlerinin daha düşük olabileceği Perth, Brisbane, Gold Coast, Cairns gibi şehirler de dil eğitimi alacak öğrenciler tarafından değerlendirilmektedir.

Avustralya’da yabancı öğrencilerin haftada 20 saat part time çalışma izni bulunmaktadır. Çalışarak birçok öğrenci hem tecrübe kazanmakta hem de yaşam masraflarını çıkarabilmektedir. Ayrıntılı bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz:  https://newlifeyurtdisiegitim.com/yurtdisi-dil-okulu/avustralya-dil-okullari

Avustralya Dil Okulları için İletişim

Kariyerinize dünyanın en gelişmiş ülkesinde devam etmek istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Adres
New Life Yurtdışı Eğitim Beylikdüzü 5M Migros - Açık Otopark Alanı - Setur (Barış Mah. Sakarya Caddesi No:1/1 ) Beylikdüzü/İstanbul 34520
Email
info@newlifeyurtdisiegitim.com
Yurtdışı Eğitim İçin
0 212 871 03 60
Vize İçin
0 544 106 24 26

1 Yorumlar

  1. Avustralyada dil okuluna gidip ingilizcemi geliştirdim ortamı harika

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski
Haber: | New Life |