Malta Dil Okulları

 Malta Dil Okulları New Life Yurtdışı Eğitim Danışmanlık

Malta dil okullarında eğitim almanın ayrıcalığını New Life Yurtdışı Eğitim Danışmanlık farkıyla yaşayıp tecrübe ederek, yaşamınıza ekleyeceğiniz sınırsız avantajlarla yol alabilirsiniz. Sıcak iklimin sizi selamladığı bir coğrafyada hem eğitiminize değerli bir katkı sunarken hem de tatil coğrafyasının inanılmaz güzellikleriyle vaktin ne derece hızlı aktığının farkına varmayacaksınız. Uluslararası bir çok dil okulunun bulunduğu Malta'da  kendi bütçe ve beklentileriniz doğrultusunda size en uygun okulu bulmanız çok daha kolay bir haldedir.
Malta Dil Okulları- New Life Yurtdışı Eğitim
Malta Dil Okulları- New Life Yurtdışı Eğitim

Malta Dil Okulları

Uluslararası birçok dil okulunun şubesinin bulunduğu Malta, İngilizce öğreniminin yaygın olduğu önemli ülkelerden biridir. Dil öğretmenlerinin çoğu İngiltere’den gelmiştir veya uluslararası dil öğretim sertifikalarına sahiptirler. Malta’daki dil okulları, öğrenci kabul eden aileler ve diğer turizm kuruluşları Malta Turizm Otoritesi (FELTOM) tarafından denetlenmekte ve akredite edilmektedir. Malta’daki dil okulları genel İngilizce, akademik İngilizce, iş İngilizcesi ve sınavlara hazırlık İngilizcesi gibi farklı amaçlar için eğitim vermektedirler. Ayrıca dil okulları bu İngilizce eğitimlerinin yanı sıra birçok sportif, sosyal, kültürel aktivite de sunmaktadırlar.
​Dil eğitimi için Malta’ya gelen öğrencilerin konaklamasını genellikle dil okulları organize etmektedir. Burada öğrencilere aile yanı, apart otel, yurt veya otel gibi alternatifler sunulur. Aile yanı konaklama için öğrenci kabul edebilecek aileler hem dil okulları hem de Malta Turizm Otoritesi tarafından denetlenmekte ve akredite edilmektedir. Aile yanı konaklama dil eğitimi için diğer alternatiflere göre daha iyidir. Ailenin yanında kalan öğrenci hem aile bireyleri ile hem de orada kalan diğer öğrencilerle günlük hayatın içerisinde de İngilizce pratik yapma imkânı bulabilmektedir. Aile yanında tercihe ve bütçeye göre tek kişilik veya iki üç kişilik odalar tercih edilebilir. Aile yanı konaklama yarım pansiyon ya da tam pansiyon şeklinde olabilmektedir. Alerjiniz varsa ve inancınızdan dolayı istemediğiniz yiyecekler varsa bunlar aileye bildirilir ve yanında kalacağınız aile buna göre seçilir. Anlaşamamazlık veya memnuniyetsizlik gibi durumlarda dil okulu tarafından yanında kaldığınız aile değiştirilebilir. Ancak ne var ki farklı bir kültürden bir ailenin yanında kalacağınızın bilincinde olmanız ve beklentilerinizi buna hazırlamanız iyi olur. Alerji, temizlik ve inanç bakımından hassas olan öğrencilerin aile yanı konaklamayı değil, apart otel, yurt veya otel seçeneklerini tercih etmeleri daha iyi olur.
İngiltere ve diğer ülkelerde yer alan pek çok okulun Malta’da şubeleri bulunmaktadır. Turistik bir ülke olmasından dolayı konaklama seçenekleri değerlendirilirken mümkün olduğunca yemeklerin dâhil olduğu bir konaklama türü seçmekte ekonomi açısından fayda bulunmaktadır. Aile yanında konaklama kadar çeşitli öğrenci yurtları ve oteller de oldukça yaygındır.
Malta’da dil okulları her pazartesi başlangıç yapmak için uygundur. İngiltere’de dil eğitimi sürenizi ve okula başlayacağınız tarihi siz belirlersiniz.
Makalenin tamamını okumak ve ayrıntılı bilgi almak istiyorsanız web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz: https://newlifeyurtdisiegitim.com/yurtdisi-dil-okulu/malta-dil-okullari

Malta Dil Okulları için İletişim

Malta dil okullarında eğitim almak ve coğrafyanın size sunduğu eşsiz güzelliklerde yaşamak istiyorsanız  bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Adres:
New Life Yurtdışı Eğitim Beylikdüzü 5M Migros - Açık Otopark Alanı - Setur (Barış Mah. Sakarya Caddesi No:1/1 ) Beylikdüzü/İstanbul 34520
Email:
info@newlifeyurtdisiegitim.com
Yurtdışı Eğitim İçin:
0 551 640 69 09
0 212 871 03 60
Vize İçin:
0 544 106 24 26

1 Yorumlar

  1. dil okulları arayışımı new life danışmanlıkla yaptıktan sonra maltaya gitmeye karar verdim, gittkikten sonra çok memnun kaldım

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski
Haber: | New Life |