İrlanda Dil Okulları

 İrlanda Dil Okulları New Life Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

İrlanda dil okulları ile devam ettiğiniz eğitim hayatınızda, hızlı bir ivme sağlayarak kariyerinize büyük katkılar sağlayabilirsiniz. New Life Yurtdışı Eğitim Danışmanlık firması olarak kariyer planlarınıza en olumlu katkıları sağlamanız için gerekli tüm koşulları avantajlı hale getirmeye çalışıyor, eğitiminize sorunsuz ve güvenle devam etmenizi sağlıyoruz. Eğitim öğretim yaşamınızın bütün parametrelerde değerlendirilip, taleplerinize en uygun kombinasyonu sizlere sunuyoruz.

İrlanda - Dil - Okulları - New Life Yurtdışı Eğitim Danışmanlık
İrlanda - Dil - Okulları - New Life Yurtdışı Eğitim Danışmanlık

İrlanda dil okullarında dil eğitimi almak isteyen öğrencilerin ilk tercihi İrlanda'nın başkenti olan Dublin‘dir. Aynı zamanda Dublin İrlanda’nın en büyük şehridir. Kuzeybatı Avrupa’da bulunan İrlanda’nın sınırları , batıda Atlas Okyanusu’yla , doğuda İrlanda Denizi’yle , güneydoğuda St George Kanalı’yla ve güneyde Kelt Denizi ile çizilmiştir. Dublin , bugün de aldığı göçle Çin’den Romanya’ya kadar birçok ülke insanının gözde tercihleri arasında. Birası , kiliseleri , soğuk havası ve yağmurdan nasibini almayan topraklarıyla Dublin , tüm dikkatleri üzerine toplayan bir başkenttir. İrlanda’nın gözbebeği ve Londra’dan sonra Britanya’nın en önemli merkezi konumundadır. 

İrlanda'nın hareketli başkentinden vahşi batı sahillerine kadar ülkenin her köşesinde yer alan dil okulları, dünya çapında tesisleri ve en yüksek eğitim standartlarına sahip olmaları ile dünya çapında ünlüdür. İster iş İngilizcesini geliştirmek isteyen bir yönetici, ister takviye kursuna ihtiyaç duyan bir İngilizce öğretmeni ya da sınava hazırlanmak isteyen bir üniversite öğrencisi olun, İrlanda dil okulları herkese hitap edecek kurslara ve akredite edilmiş eğitim programlarına sahiptir.

İrlanda'daki dil okulları, ülkeye gelen öğrencilerin yeni ortamlarına alışmaları ve ziyaretlerinin sorunsuz ve keyifli geçmesi için gereken tüm bilgilere sahip olmalarını sağlama konusunda oldukça titizdir. Tüm eğitim kurumlarının yabancı öğrencilerin herhangi bir konuda danışabileceği uzman bir personeli bulunur.

Dublin kelimesinin orijinali aslında “Dubh Linn“ ‘dir. Ve İrlanda dilinde bu kelime siyah havuz anlamına gelir. Aynı zamanda tarihine bakacak olursak; Dublin kasabasının 9.Yüzyılda Norse’ler tarafından kurulduğu biliniyor. Ayrıca 17.Yüzyıl ve sonrasında İrlanda’nın George adında dört farklı kralı olmuş ve şehrin gelişmesinde önemli rol oynamışlardır. Bu krallar , Dublin’in tarihi dokusunu oluşturan mimarı eserlerin büyük bölümünü oluşturmuşlardır. Dublin‘in en popüler değerlerinden biri olan Guinness Birası , dünyaca ünlü bir içki markasıdır. Bu içkilerin üretildiği bina aynı zamanda görkemli, güzel bir yapıya sahiptir ve ziyaretçilere açıktır.

NEDEN İRLANDA'DA DİL EĞİTİMİ ALMALIYIM?

Eğitim, hayatınız için bir hazırlıktan ziyade hayatın ayrılmaz bir parçasıdır. Ve bu, İrlanda'ya tam yakışan bir deyiştir, çünkü bu ülkedeki eğitim serüveniniz derste geçirdiğiniz zaman ile başlar ve daha bilgili, daha olgun, daha ilgili ve ilgi çekici bir birey olmaya giden gelişiminiz ile devam eder. Böylece, bilgi birikiminizi geliştirme fırsatı bulmanın yanı sıra, kendinizi keşfetmek, büyümek ve gelişmek, anlatacak harika hikayeler biriktirmek ve bireysel deneyimlerinizin tadını çıkarmak için bolca zamanınız olacaktır. İrlanda'daki dil eğitiminizde edineceğiniz eşsiz vasıflar, hayatınızın geri kalanı için karakterinizi şekillendirecektir. Bu gerçekten yaşamınızı tamamen dönüştürecek bir deneyim olacaktır.

Ne üzerine eğitim almak isterseniz isteyin, size mükemmel standartta ve üstün kaliteli eğitim sunacak uygun bir kurum bulacağınızdan emin olabilirsiniz. İrlanda'daki bir dil okulunda eğitim almayı seçmek, gelecekteki kariyeriniz için bir mihenk taşı olacaktır. Yurtdışında eğitim alacak öğrencilerin çoğu, ilk defa evlerinden uzakta kalırlar. İrlanda Hükümeti, öğrencilerin kendilerini evlerindeymiş gibi hissetmeleri ve yeni çevrelerine mümkün olduğunca çabuk alışabilmeleri için her türlü yardım ve imkânı sunar. Seyahat etmek, hiç şüphesiz insanın zihnini geliştirir. İrlanda’daki bir dil okulunda eğitim almak dünya görüşünüzü değiştirecek, yeni kültür ve gelenekleri tanımanıza imkan sağlayacak ve böylece daha evrensel bir bakış açısı geliştirmenize sebep olacaktır.

Anlaşmalı Olduğumuz Okullardan Bazıları:

  • ATC Dil Okulları
  • Atlas Language School
  • Berlitz
  • British Study Center
  • CES
  • Cork English Academy
  • EC English
  • Emerald
  • Eurocentres
  • Frances King School of English
  • Griffith College
  • IBAT College -The Language Gallery (TLG)
  • International House
  • International School of English (ISE)
  • ISI English Language School
  • Kaplan International Languages
  • LAL

Anlaşmalı olduğumuz diğer okulları keşfetmek ve merak ettiğiniz konuları inceleyebilmek için web adresimizi ziyaret edebilirsiniz: https://newlifeyurtdisiegitim.com/yurtdisi-dil-okulu/irlanda-dil-okullari

İrlanda Dil Okulları için İletişim

Kariyerinize büyük katkı sağlayacak deneyimlere adım atmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Adres

New Life Yurtdışı Eğitim Beylikdüzü 5M Migros - Açık Otopark Alanı - Setur (Barış Mah. Sakarya Caddesi No:1/1 ) Beylikdüzü/İstanbul 34520

Email

info@newlifeyurtdisiegitim.com

Yurtdışı Eğitim İçin

0 551 640 69 09

0 212 871 03 60

Vize İçin

0 544 106 24 26

1 Yorumlar

  1. hangi ülkeye dil okuluna gideceğime bir türlü karar verememiştim New Life yurtdışı eğitimden danışmanlık aldım, benim isteklerimi ve ülkeri değerlendirip en iyi kararı vermemi sağladılar çok mutluyum

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski
Haber: | New Life |