Kanada Dil Okulları

 Kanada Dil Okulları New Life Yurtdışı Eğitim Danışmanlık

Kanada dil okulları ile İngilizce öğrenmek, ülkenin atmosferinde unutulmaz bir deneyim yaşamak, yeni kültürlerle tanışıp, farklı arkadaşlıklar kurmak isteyen herkes için New Life Yurtdışı Eğitim Danışmanlık memnuniyetle hizmet vermektedir. 
Kanada Dil Okulları - New Life Yurtdışı Eğitim Danışmanlık
Kanada Dil Okulları - New Life Yurtdışı Eğitim Danışmanlık

KANADA’DA DİL EĞİTİMİ

İngilizce ve Fransızcanın resmi anadil olduğu Kanada, İngilizce ve Fransızca dil eğitimi almak ve muhteşem bir yaşam deneyimi kazanmak için dünyadaki en iyi ülkelerden biridir. Çok kültürlü toplumu, çift dil öğrenme imkanı, akademik olanakları, eşsiz coğrafyasıyla öğrencilerin en çok tercih ettiği ülkelerden biridir. Dünyanın en yaşanılabilir, en güvenli ve suç oranı en düşük olan ülkelerinden biri olan Kanada, ailelerin dil eğitimi için çocuklarını gönül rahatlığıyla gönderebileceği bir ülkedir. Kanada’da dil eğitimi almak isteyen öğrenciler için şehir olarak birçok seçenek bulunmaktadır. Kanada’nın en popüler şehirleri ise Toronto, Vancouver, Ottawa ve Montreal‘dir. 

KANADA’DA KONAKLAMA

Öğrencilerin büyük bir kısmı aile yanı konaklamaları tercih etmektedirler. Kanadalı ailelerin yanında kendilerine ait oda da konaklayarak, okulda öğrenilen bilgileri gün içinde de ailelerle pratik yaparak geliştirmeyi tercih eden öğrenciler aynı zamanda tam veya yarım pansiyon şeklinde konaklarlar. Aile yanı seçeneğine ek olarak yurt, öğrenci evleri veya apart konaklamalarda da öğrenciler kalabilmektedir.

KANADA DİL OKULLARI

Kanada'da dil eğitimi söz konusu olduğunda yabancı öğrenciler için birçok seçenek mevcuttur. Kanada'da çalışırken İngilizce veya Fransızca dillerini öğrenebilir veya bir Kanada üniversitesine veya kolej programına hazırlanmanıza yardımcı olacak dil kurslarına gidebilirsiniz. İngilizce veya Fransızca eğitimi almak ayrıca öğrencilere kendi ülkelerinde rekabet avantajı sağlayacaktır. Kanada’daki dil eğitimleri odaklı bir yaklaşım ve sonuç garanti eden yüksek kaliteli öğretim sunar. Ülke genelinde birçok dil okulu bulunmaktadır. Bu, anadili Fransızca olan insanlarla birlikte yaşayacağınızdan, etkili bir şekilde Fransızca öğrenebileceğiniz anlamına gelir. Aynı durum İngilizce için de geçerlidir.
Bu tercihin altında birçok neden yatmaktadır;
Her bütçeye ve ihtiyaca cevap veren eğitim sistemine sahip olması,
Suç oranının az olması ve doğal güzellikleriyle dünyanın en yaşanılabilir ülkelerinden biri olması,
Çokkültürlü yapısının yanında sıcakkanlı insanların bulunması,
Alternatifi olan ülke kurlarına göre Kanada Dolarının daha ucuz olması (GBP, DOLAR, EURO vb),
2017 yılında US New Report’un yaptığı araştırmaya göre eğitimdeki kalitesiyle dünya sıralamasında birinci olması gibi nedenlerle Kanada dil okullarında eğitim almak isteyen öğrenciler için öncelik taşımaktadır.
İngilizce ve Fransızcayı resmi olarak kabul etmiş, iki dilli bir ülke olarak bilinen Kanada; Fransızca ve İngilizce eğitimi almak isteyen öğrencilerin tercih ettikleri ülkelerin başında gelmektedir. Kanada’da dil eğitimi almak isteyen öğrenciler için şehir olarak birçok seçenek bulunmaktadır.
Eğitime ayırdığı cömert bütçe sayesinde eğitim kalitesini sürekli artıran Kanada, bilimsel ve teknolojik gelişmeler konusunda dünya öncüsüdür. Bilgisayar ve enformasyon teknolojisinde uluslar arası lider durumunda olan Kanada; telekomünikasyon, nakliye, mühendislik, tıp, nükleer enerji, havacılık, lazer ve opto- elektronik ve okyanus sanayi gibi sektörlerde gelişmişliği ile bilinmektedir. Ayrıca dil eğitiminin belli standartlar çerçevesinden gerçekleştirilmesine önem veren Kanada Üniversiteleri arasında bulunan fark en aza indirgenmiştir. Tüm bu gelişmeler birçok öğrencinin; lise, üniversite, yüksek lisans ve doktora eğitimleri için Kanada’yı tercih etmesinde önemli bir neden oluşturmuştur.

DİL OKULLARI KAPSAMINDA SUNULAN PROGRAMLAR

Genel İngilizce, Genel Fransızca
Akademik İngilizce
İş İngilizcesi
Sınav Hazırlığı (CAEL, IELTS, TOEFL, vb.)
Yaz Kampları (Summer School)
Kolej ve üniversite hazırlık için dil eğitimleri
Kolej ve üniversite pathway programları
Öğretmenlik eğitimi (CELTA, TESL, TESOL)
Kanada dil okullarında eğitim almaya karar veren öğrenciler her pazartesi eğitimlerine başlayabilmektedir. Dil eğitimlerine başlamadan önce öğrenciler varışlarının akabinde seviye tespit sınavına girerler, sınav sonucuna göre sınıflara yerleştirilen öğrenciler 2 ile 52 hafta arasında eğitim alabilirler.
Detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz: https://newlifeyurtdisiegitim.com/yurtdisi-dil-okulu/kanada-dil-okullari

Kanada  Dil Okulları için İletişim

Kariyer planlarınızı en iyi versiyona yükseltmek istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Adres
New Life Yurtdışı Eğitim Beylikdüzü 5M Migros - Açık Otopark Alanı - Setur (Barış Mah. Sakarya Caddesi No:1/1 ) Beylikdüzü/İstanbul 34520
Email
info@newlifeyurtdisiegitim.com
Yurtdışı Eğitim İçin
0 551 640 69 09
0 212 871 03 60
Vize İçin
0 544 106 24 26

2 Yorumlar

  1. Kanada'da dil eğitimi almak için New Life Yurtdışı eğitimi tercih ettim özellikle yaşam şartları ile ilgili aklıma takılan bütün soruları çok ayrıntılı bir şekilde cevapladılar, yürekten teşekkür edrim.

    YanıtlaSil
  2. Kanada hayallerimdeydi sürekli, eğitim alanında ileri düzeyde olduklarını öğrendikten sonra kesin kararımı verdim ve iyi ki New Life danışmanlık ile nbu yola çıktım, süreç boyunca her zaman yanımda oldular.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski
Haber: | New Life |